Sosyal Yaşam Alanlarımız Ara Tatilde de Hizmette

Sosyal Yaşam Alanlarımız Ara Tatilde de Hizmette
26.01.2022
1.617
A+
A-

Güz döneminin bitmesi ile ara tatile giren Sakarya Üniversitesi’nin merkez kampüsünde bulunan kantin ve kafeteryalar, akademik ve idari personele hizmet vermeye devam ediyor.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin bitmesinin ardından öğrencilerini kısa süreliğine sömestr tatiline uğurlayan Sakarya Üniversitesi kampüsü canlılığını koruyor. Kampüste yer alan Merkez Kafeterya, Durak Palmiye Cafe ve Kahve Keyfi akademik ve idari personele hizmet vermeye devam ederken, fakülte kantinleri bahar yarıyılı için hazırlanıyor.

Yaşayan kampüse uygun yaşayan alanlar

Sakarya Üniversitesi’nde bir süre önce hayata geçirilen “Yaşayan Kampüs Projesi” kapsamında, kampüste öğrencilerin ve personelin sosyal anlamda kaliteli vakit geçirmelerine olanak sağlayacak yeni alanlar oluşturuldu. Proje kapsamında 7-24 yaşayan bir kampüs temasıyla oluşturulan yeni alanlarda hijyenik ve modern düzenlemeler dikkat çekiyor.

Yaşayan Kampüs mottosuyla kampüsün birçok alanında olduğu gibi öğrenci sosyal yaşam alanlarında da kısa sürede hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarının sonuna gelindi. Bu kapsamda yenilenen yüzü ile kantin ve kafeteryalardaki ürün ve hizmet kalitesi artarken, nitelikli personel seçimi ile öğrencilerin ihtiyaçlarına daha iyi cevap veren bir düzen oluşturuldu. Yenilenme ve dönüşümün büyük ölçüde tamamlandığı sosyal yaşam alanları tatil dönüşü daha kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

 


1.617 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.