Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Proje Yazma Eğitimi

Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Proje Yazma Eğitimi
02.05.2023
1.879
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından 27-28 Nisan 2023 tarihlerinde ‘Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Proje Yazma Eğitimi’ düzenlendi. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe farklı birimlerden 100’den fazla araştırmacı katıldı.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emrah Doğan, “Araştırma Üniversitesi olma hedefi, sadece bir söylem olarak kalmaması gerekir. Bunun için tüm paydaşlarımızın seferberliği ve gayreti gerekmektedir. Araştırma Dekanlığı olarak bu minvalde araştırmacılarımıza gerekli desteklerin verilmekte ve etkinliklerle desteklenmektedir. Bugün ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin başarılı geçmesini dilerim. Araştırmacılarımız için önümüzdeki hafta “Sistematik Derleme Metodolojisi ve Yazımı” etkinliği düzenlenecek. İlerleyen süreçte de yine farklı alanlarda bilgilendirme ve destek eğitimleri düzenlemeyi planlıyoruz” diye konuştu.

İki gün boyunca 4 farklı oturumdan düzenlenen eğitime Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve SOBAG Danışma Kurulu Üyesi Doç.Dr. Duygu Sarısoy, SAÜ Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Mehmet Barış Horzum, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülten Kaya Uyanık ve Araştırma Dekanlığı Dekan Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Ali İlya konuşmacı olarak katıldı. Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Proje Yazma konularında detaylı bilgilerin sunulduğu etkinlikte kabul görmüş projeler detaylı bir şekilde incelendi.

Etkinliğin kapanışında bir konuşma yapan SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu “Bu etkinliğin yapılmasında katkı sunan tüm Araştırma Dekanlığı ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Oldukça yoğun katılımlı ve faydalı şekilde gerçekleşen etkinliğe başta konuşmacılarımız olmak üzere tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Etkinlik, soru-cevap kısmının ardından konuşmacılara belge ve hediye takdim edilmesiyle son buldu.


1.879 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.