Sosyal Medya Üzerinden İletişimimizi Sürdüreceğiz

Sosyal Medya Üzerinden İletişimimizi Sürdüreceğiz
26.06.2015
1.420
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Mezun öğrencilerimizle bundan sonraki süreçte de sosyal medya üzerinden her zaman iletişimimizi sürdüreceğiz” dedi.

SAÜ BESYO Stadı’nda gerçekleşen törene SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Atilla Arkan, Dekan Prof. Dr. Hamza Al, akademisyenler ile mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

Sakarya Üniversitesi’nin bu yıl verdiği 14 bin mezun ile 160 bine yaklaşan büyük bir aileye ve camiaya dönüştüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Bugün mezun olan çok kıymetli öğrencilerimizin de hayata atıldıklarında üniversitemizin değerini, itibarını yükseltecek, üniversitemizi çok iyi bir şekilde temsil edecek bireyler olacaklarına yürekten inanıyorum ” diye konuştu. Sakarya Üniversitesi’nin dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip eden, donanımı, altyapısı ve atmosferiyle dünya ile yarışan bir üniversite haline geldiğine dikkat çeken Rektör Elmas, “Sevgili öğrenciler, bugün mezun oldunuz. Bundan sonraki yolculuğunuzda üniversitemizden aldığınız donanımla inşallah hayatınıza en iyi şekilde devam edersiniz. Bu süreçte üniversitemizle bağınızı koparmamanızı da yürekten temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Elmas, mezun öğrencilerle sosyal medya üzerinden her zaman iletişimi sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Törende bir konuşma yapan Dekan Prof. Dr. Hamza Al, mezun olan öğrencilerden ayrılmanın burukluğunu ve onları mesleğe hazırlayıp mezun etmenin onurunu birlikte yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: “Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden birisinde dünyanın birçok ülkesinden gelen öğrencilerle birlikte dört yılı geride bırakarak mezun oldunuz. Mezuniyetiniz hayırlı uğurlu olsun. Bahtınız açık olsun diyorum. Umarım kimliğinizin bir parçası haline gelen üniversitenizle olan bağınızı hep güçlendirerek devam ettirirsiniz.”

Konuşmaların ardından fakültede dereceye giren öğrencilerin plaket törenine geçildi. İktisat bölüm birincisi Salih Erol, plaketini İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ekrem Gül’ün, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölüm birincisi Semanur Bozkurt plaketini Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç . Dr. Ferruh Tuzcuoğlu’nun, Uluslararası İlişkiler bölüm birincileri Zeynep Özbostanlar ve Polina Cengiz plaketini Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal İnat’ın, Maliye bölüm birincisi Fatma Savdert plaketini Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. Habib Yıldız’ın, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölüm birincisi Aysun Gürel plaketini ÇEKO Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdurrahman Benli’nin elinden aldı. Fakülte birincisi olan Maliye bölüm birincisi Fatma Savdert’in ödülünü ve plaketini ise  Rektör Muzaffer Elmas ile Dekan Hamza Al verdi. Tören öğrencilerin keplerini fırlatmaları ile sona erdi.

26/06/2015 – ST 


1.420 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.