Sosyal Girişimcilik Öğrenci Çalıştayı Düzenlenecek

Sosyal Girişimcilik Öğrenci Çalıştayı Düzenlenecek
06.05.2016
746
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından “Sosyal Girişimcilik Öğrenci Çalıştayı” gerçekleştirilecek.

Sakarya MYO İletişim Atölyesi’nde 9-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak çalıştayda, genel olarak kariyer planı yapmak isteyen ve geleceğe dair güvensizlik çeken MYO öğrencilerine yönelik olarak kendi potansiyelleri çerçevesinde nasıl fark yaratabileceklerine dair fikir edinmeleri amaçlanıyor.

Sakarya MYO’da ilk kez gerçekleştirilecek olan çalıştayda Sakarya MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Gümüş, MYO öğretim görevlileri Aykut Yılmaz, Gökhan Gürler, Selcen Vodinalı, Nalan Üstüntaş, eğitmen Sezin İlbasmış ile doktora öğrencisi Hilal Kişioğlu görevli olarak yer alacak.

Sosyal değişim, sosyal değer, sosyal girişimcilik gibi alanlarda dünyadan ve Türkiye’den örnekler, bir fikrin projelendirilmesi, proje döngüsü ve alana yönelik destekler gibi başlıkları içeren eğitim programı, aynı zamanda oyunlar, interaktif paylaşımları da katılımcıların kendilerine yönelik keşifler yaparken dünyadaki ortak sorunlarla ortak paydada buluşmasını sağlıyor.

Eğitim sonrasında katılımcılardan toplanan geri dönüşlerle, bu alanda çalışan STK’lar ve diğer üniversitelerle paylaşılmak üzere bir rapor da hazırlanacak.

06-05-2016 / ME


746 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.