SMYO Mezunlarını Uğurladı

SMYO Mezunlarını Uğurladı
24.06.2015
747
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun çeşitli bölümlerinden mezun olan 460 öğrenci düzenlenen törenle uğurlandı.

Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Güney, akademisyenler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, mezun öğrencileri tebrik ederek, mesleki yaşamlarında başarılar diledi.

Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Simden Çakır yaptığı konuşmada “Okulumuzun 39. yılında verdiğimiz 460 mezunumuzu yeni yaşamlarına uğurlamanın heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimizin iş ve sosyal yaşamlarında çeşitli başarılara imza atacaklarını biliyoruz. 33 yıldır mensubu olmaktan onur duyduğum Sakarya Üniversitesi’nin Sakarya Meslek Yüksekokulu mezunu kimliğinizi sizlerin de onurla taşımanız ümidiyle hepinizi kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

SMYO’da bu yıl iki birinci vardı. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü’nden Dilay Boya ve Mekatronik Bölümü öğrencisi Murat İnan. Mezun öğrenciler adına konuşma yapan Dilay Boya, “2 yıllık eğitim süreci içinde iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi öğrendik. İnsanın ve insanlığın değerini öğrendik. Birbirimize karşı her zaman dürüst ve doğru olmayı kısacası vatana ve millete yararlı bir birey olmak için gereken ön bilgileri öğrendik. Sorumluluklarımızı ve içinde bulunduğumuz topluma karşı görevlerimizi kavradık. Şimdi nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde okuluma veda ediyorum. Tüm arkadaşlarıma ve bizden sonra yerimizi alacak kardeşlerime de bundan sonraki eğitim yaşantılarında başarılar diler, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

Törende dönem birincisi olan Dilay Boya’ya Rektör Yardımcısı Mehmet Ali Yalçın, emekli Öğretim Görevlisi Abdullah Saraç’a ise okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Güney tarafından hediye ve plaket takdim edildi.

Müzisyen Berk Yayman ve Sakarya Meslek Yüksekokulu öğrencisi Raziye Koç’un müzik dinletisi ardından Dilay Boya mezun olan öğrencilere yemin ettirdi. Tören, mezun olan öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi.

25/06/2015 – YC
747 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.