Sizi Değiştiren Sorduğunuz Sorulardır

Sizi Değiştiren Sorduğunuz Sorulardır
10.12.2014
610
A+
A-

 “3 Eğitim 3 Sertifika” isimli etkinlik 9 Aralık Salı günü, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

5 Nokta 4 organizasyon tarafından düzenlenen etkinliğe, Carpe Diem, Dolce Vita  kitaplarının yazarı, ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak konuşmacı olarak katıldı. Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili, İnsanları Etkileme ve İkna Etme Sanatı, Motivasyon ve Verimli Çalışma Yöntemleri hakkında bilgiler veren Kapışmak, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

İnsanların sürekli sorular sorması gerektiğini dile getiren Kapışmak, “Sizi sorduğunuz sorular değiştirir, aldığınız cevap değil. Kendinize sürekli sorular sorun, sorularınıza cevap almanız önemli değil. Cevap almak egolarınızı yükseltir. Soru sorarsan sen kazınırsın” şeklinde konuştu.

İletişim konusundaki en büyük engelin ‘Alışkanlık’ olduğunu ifade eden Kapışmak, “Biz 24 saat boyunca alışkanlıklarımızı kullanıyoruz. Periyodik olarak yaptığımız işler ve tepkiler var” dedi. Katılımcılara ‘Hayatınızda kimseyi kırmayın’ uyarısında bulunan Kapışmak, ‘hayatınızda olmasını istemediğiniz birini kırmayın. Onu incitecek, küçük düşürecek tepkiler vermeyin. Hayatınızda istemediğiniz insanları kırmak yerine aranıza mesafe koyun” diye konuştu.

Etkinlik, yazarın kitaplarını imzalamasının ardından sona erdi.

09-12-2014 – YC


610 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.