Sınavsız Dikey Geçiş İmkânı

22.07.2014

Sakarya Üniversitesi ile İngiltere’nin saygın üniversitelerinden biri olan Leeds Beckett arasında işbirliği gerçekleştiriliyor.

Yapılacak işbirliği çerçevesinde öğrenciler, eğitimlerinin istedikleri dönemlerini Sakarya Üniversitesi bünyesinde, diledikleri dönemlerini Leeds Beckett Üniversitesi kampüsünde tamamlayarak Leeds Beckett Üniversitesi diploması alabilecek. Bu işbirliğiyle oluşan program, üniversite eğitiminde tüm dünyaya kendini kanıtlamış İngiliz kalitesini getiriyor. Bu programla öğrenciler İngiltere’ye göre çok daha ucuz şartlarda bu eğitimi alabilecek.

Meslek Yüksek Okulu mezunu öğrencileri dil yeterlilikleri olmasa bile, herhangi bir sınava tabi olmadan programa kayıt yaptırabiliyor. İlk yıl akademik eğitim Türkçe olarak verilirken bir yandan da hızlandırılmış İngilizce eğitimleriyle öğrenciler yabancı dille eğitime hazırlanıyor. Eğitimlerinin son yılında öğrenciler Leeds Beckett Üniversitesi kampüsünde eğitim görerek diplomalarına alabilecek.

Şimdilik sadece 5 bölümle başlayan projeye ilişkin tüm detay bilgilere www.intedu.sakarya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

22/07/2014 – ST