Gök Gürültülü

“Sınana Sınana” Seramik Sergisi

17.03.2014

Yrd. Doç. Dr. Buket Acartürk’ten “Sınana Sınana” isimli seramik sergisi 22 Mart Cumartesi günü İstanbul’da açılacak.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Buket Acartürk’ün “Sınana Sınana” adlı seramik sergisi, Park Art İstanbul Sanat Galerisi’nde 22 Mart Cumartesi günü açılacak.

GSF Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Acartürk, uzun süredir farklı misyonlar yükleyerek sanatseverlerle paylaştığı sergilerine bir yenisini daha ekledi. Yrd. Doç. Dr. Acartürk’ün, yaşanan toplumsal değişim ve dönüşümlerin etkisi ile karınca figürlerini yeniden yorumladığı 5’inci kişisel sergisi, 22 Mart – 4 Nisan tarihleri arasında Park Art İstanbul Sanat Galerisi’nde izleyicileriyle buluşacak. 270 parçalı iki ayrı yerleştirmeden oluşan sergi, pazartesi günleri dışında ziyarete açık olacak.

17/03/2014 – ST