Gök Gürültülü

ShiftDelete.Net, Teknokent’te Ar-Ge Ofisi Açıyor

20.09.2013

ShiftDelete.Net, Sakarya Üniversitesi Teknokenti’nde Ar-Ge ofisini açıyor.

Öğrenci ve akademisyenlerden oluşacak ekip, günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürün ve servisleri geliştirecek.

2005 yılında kurulan ve şu anda ayda 8 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği, Türkiye’nin en popüler 100 sitesinden biri olan teknoloji portalı ShiftDelete.Net, Ar-Ge ofisini Sakarya Üniversitesi Teknokenti’nde açıyor.

Öğrenci ve akademisyenlerden oluşturulacak olan en az 6 kişilik ekip, başta mobil uygulama geliştirme olmak üzere, web programlama, arayüz kodlama, tasarım ve pazarlama alanlarında çalışacak.

Gelen başvurular arasından seçilecek olan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitimler, ShiftDelete.Net tarafından ücretsiz olarak verilecek.

Ar-Ge ofisi tarafından hayata geçirilecek projeler, Türkiye’deki ve dünyadaki internet kullanıcılarının günlük hayatını kolaylaştıran ürünler haline gelerek, piyasada rekabet edecek.

Ekipte yer almak isteyen öğrenciler, detaylı özgeçmişlerini info@shiftdelete.net adresine göndermeleri yeterli.

21/09/2013 – HM