SGC’den Rektör Hamza Al’a Ziyaret

22.08.2022

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Sezai Matur ve yönetim kurulu üyeleri Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette üniversite hakkında gazetecilere bilgi veren SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, “Üniversitemizde 36 Araştırma Merkezimiz bulunuyor. Biz araştırma üniversitesi olmak istiyoruz. Sakarya Üniversitesi olarak bizim ilk 20’ye girme potansiyelimiz var.” dedi.

Gerçekleşen ziyarette SGC Başkanı Sezai Matur, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Al, misafirlere teşekkür etti.