Şenlik, Yalın’ın Konseriyle Sona Erdi

Şenlik, Yalın’ın Konseriyle Sona Erdi
06.05.2012
1.249
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde bu yıl 17’ncisi düzenlenen ‘Bahar Şenlikleri’, Yalın konseri ile sona erdi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) 17’nci Bahar Şenlikleri Yalın’ın muhteşem konseri ile sona erdi. Üç gün boyunca sanatsal etkinliklerden spora, konserlerden fotoğraf sergilerine kadar birçok etkinliği kampüse taşıyan 17’nci Bahar Şenliği SAÜ öğrencilerine yılın son ve en büyük eğlencesini yaşattı.

Son etkinliklerinde Rekreatif sahnedeki gösteriler devam ederken, spor yarışmalarının finalleri gerçekleştirildi. Üç gün boyunca sokak basketbolu, plaj voleybolu,  masa tenisi, çim saha futbolu, satranç, badminton ve bilardo dallarında karşılaşmalar yapılırken, finallerde oynamaya hak kazanan ve şampiyonluk sevincini yaşayanlara kupa ve madalyaları verildi.

Spor Karşılaşmaları

Personel Ligi Futbol turnuvasında birinci olan Fen-Edebiyat Fakültesinin takınma kupa ve madalyalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken verirken, İkinci gelen Teknik Eğitim Fakültesi ekibine kupa ve madalyaları SAÜ Genel sekreteri Metin küçük tarafından verildi.

Kupa ödül töreninden önce Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Jimnastik Temsilciliğinin minik ekibi izleyenlere keyifli bir gösteri sundu. Jimnastik Topluluğu İl Temsilcisi Zeynep Alkan ve Antrenörler Berrin Kuru, Semra Ediz ve Halis Coşkun koordinatörlüğünde bugüne kadar aldıkları eğitimlerin sonuçlarını aktaran minik sporcular izleyenlerden büyük beğeni topladılar.

Yalın Konseri

Günün ve şenliğin en büyük eğlencesi ise, şenliğin ilan edilmesinden beri beklenen Yalın konseriydi. Çok büyük bir kalabalık tarafından izlenen konserde Yalın’nın muhteşem sahne performansı ve müzikleri konsere gelenlerden büyük alkış aldı. Yeni ve eski şarkılarını seslendiren Yalın, uzun zamandır açık havada konser vermediğini, öğrencilerin katılımından ve eğlenceli ortamdan çok etkilendiğini dile getirdi.

“Ah be kardeşim”, “Zalim”, “Meleklerin sözü var”, ” Ki sen”, “Cumhuriyet”, “Her şey sensin” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Yalın’a öğrencilerin sık sık eşlik ettiği görüldü.

Eski ve yeni şarkılarını seslendirmenin yanında farklı sanatçıların eserlerini kendine has üslubuyla seslendiren Yalın, bu konuda da başarılı bir performans ortaya koydu. Konser sonunda kendisinin de çok eğlendiğini dile getiren Yalın, Sakarya Üniversitesini çok beğendiğini ve çok sıcakkanlı olduğunu ifade etti.

06/05/2012 – AB
1.249 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.