SBS Birincisinden Rektör Elmas’a Ziyaret

19.07.2013

SBS Türkiye Birinci Yağmuray Sarı, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

SBS sınav sonuçlarına göre 700 tam puan alarak Türkiye ve Sakarya birincisi olan Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel Okulu öğrencisi Yağmuray Sarı, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman,  Doç. Dr. Ahmet Eski Cumalı, SAÜ Vakfı İlköğretim Müdürü Hakan Okumuş, SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy ve Yağmuray’ın velisi Kadir Sarı’da hazır bulundu.

Sakarya Vakfı Koleji Öğrencisi Yağmur Sarı’nın başarısının Sakarya Üniversitesi ve tüm Sakarya’yı gururlandırdığını belirten Rektör Prof. Dr. Elmas, Yağmuray’a eğitim hayatının geri kalanında başarılar diledi.

Ziyaretin sonun da Yağmuray Sarı’ya, Rektör Elmas tarafından hediye takdim edildi.

19/07/2013 – MA