SBB ve Teknopark İstanbul’dan Üniversitemize Ziyaret

SBB ve Teknopark İstanbul’dan Üniversitemize Ziyaret
16.06.2023
1.128
A+
A-

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan beraberindeki heyetle Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı ziyaret etti. İkili işbirlikleri konusunda fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede Rektör Prof. Dr. Al, Sakarya Üniversitesinin araştırma vizyonu doğrultusunda yapılan çalışmalardan ve izlenecek yol haritasından bahsetti.

Heyet, görüşmelerin ardından SAÜ Çınaraltı Kafede öğrencilerle buluştu. Başkan Yüce’nin TOGG marka makam aracı kampüste ilgi odağı haline geldi. Yerli ve milli otomobili görünce mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler TOGG ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Görüşmelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan’ı Sapanca Gölü manzaralı eşsiz kampüste ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi ve Teknopark İstanbul ile çeşitli işbirliği konularının görüşüldüğünü belirten Rektör Al, “Araştırma üniversitesi vizyonu ile ilk 20 üniversite arasına girmeyi hedefliyoruz. Ayrıca Sakarya Üniversitesi olarak evrensel başarı ve sıralama kriterleri göz önünde bulundurularak yeni yol haritaları belirledik. Bu doğrultuda her iki önemli kurumla da projelerimizi paylaştık. İşbirlikleri konusunda adımlar atacağız” diye konuştu.

 


1.128 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.