SAÜ’yü Onbeşinci Yıldız Olarak Görmek İstiyoruz

22.10.2014

İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu, Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

2013 yılı Mayıs ayında, Marmara bölgesinde 13 üniversitenin karşılıklı işbirliği ile kurulan topluluk, SAÜ’lü öğrencileri sağlık yönetimi hakkında bilgilendirdi. “Sağlık yönetimi bizimle daha güzel” sözüyle hareket ettiklerini belirten İstanbul Sağlık Yönetimi Platformu Başkanı Taner Kına, “ Biz varsak sağlık yönetimi var. Atanamam diye üzülmeyin” dedi. Amblemlerinde 14 yıldız olduğunu söyleyen Kaya, 15’inci yıldız olarak SAÜ’yle çalışmak istediklerini ve bunun için de çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.