SAÜ’lü Görme Engelli Futbolcular Yeşil Sahada Ter Döktü

16.05.2014

Sakarya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelli Öğrenci Birimi ile Spor Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Sevgi Kupası’nda görme engelli futbolcular sahada ter döktü.

Engelliler Haftası dolayısıyla SAÜ Kampüs Arena sahasında düzenlenen Sevgi Kupası, renkli görüntülere sahne oldu. Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden maden işçileri için saygı duruşunda bulunulmasının ardından SAÜ’de görevli görme engelli İbrahim Birgöl, maçın başlama vuruşunu yaptı.

A ve B takımı olmak üzere iki takımla oynanan kupada görme engelli futbolcular, yönlendiricileri Berman Çakıcı, Fatma Gözde Ertuğrul ve Halis Oruç’un da destekleriyle maça hızlı başladılar. Görme engelli futbolcular, maçta yaptıkları esprili hareketleriyle ve sözleriyle de taraftarları güldürdüler.

A takımının kazandığı karşılaşma sonrasında, maça katılan görme engelli oyunculara madalyaları verildi.

16/05/2014 – ST