SAÜ’lü Akademisyenlere Çekya’da Ödül

26.05.2017

Sakarya Üniversitesi akademisyenleri, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenen kongrede “Altın Araştırma Ödülü” aldı.

SAÜ ​İşletme Fakültesi ​İşletme bölüm başkanı Prof. Dr. Remzi ​Altunışık, öğretim üyesi Doç. Dr. Nihal Sütütemiz, Hendek Meslek Yüksekokulu Pazarlama bölümü öğretim elemanları Tarık Yolcu ve Seda Gökdemir Ekici’nin çalışmaları, 12-14 Mayıs tarihleri arasında Çekya Prag’da 6’ncısı düzenlenen “International Conference of Strategic Research on Social Science and Education” kongresinde “İşletme” alanında “Altın Araştırma Ödülü” aldı.

Kongrede ‘VR (sanal gerçeklik)’ gözlüklerinin pazarlamaya uyarlanmasını içeren araştırmanın sunumunu Hendek MYO öğretim görevlisi Tarık Yolcu yaptı. SAÜ’lü akademisyenlerin bildirisi, kongrede birçok ülkeden sunulan eğitim ve sosyal bilimler alanındaki bildiler arasında “Gold Research Award” olarak seçildi.

26-05-2017 / ST