Sisli

SAÜ’de Yapay Zekâ Yaz Okulu

04.08.2017

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde Yapay Zekâ Yaz Okulu açılıyor.

Sakarya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi ortaklığında, Microsoft, IBM ve Sakarya Teknokent işbirliğinde düzenlenen Yapay Zekâ Yaz Okulu, 6-8 Eylül tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Lisans, lisansüstü öğrencileri ve akademisyenlere yönelik yapılacak olan Yapay Zekâ Yaz Okulu, yapay zekânın lisans, lisansüstü ve endüstriyel uygulamacılara geliştirilen yapay zekâ çalışmalarının sunulmasını ve bu alandaki ihtiyaçlar ve eğilimler hakkında bilgi sunmayı amaçlıyor.

Üç gün sürecek yaz okulunda, alanlarında uzman üniversite öğretim üyeleri ve endüstriyel uygulamacıların katılacağı seminerler yer alacak.

Yaz okuluna başvuru ve detaylı bilgi için “www.yazsum.sakarya.edu.tr” adresi ziyaret edilebilir.

04-08-2017 / ST