Gök Gürültülü

SAÜ’de Türk Halk Müziği Konseri

08.04.2015

Sakarya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Sakarya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri 7 Nisan Salı günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sertan Demir’in yönettiği Türk Halk Müziği Konseri, Sakarya Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis ve aileleri katılımı ile gerçekleştirildi. SAÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri, dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Türk Halk Müziği’ndeki birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser, Yrd. Doç. Dr. Sertan Demir’e ve Devlet Konservatuvarı öğrencilerine plaket takdim edilmesi ile sona erdi.

08/04/2015– YC