SAÜ’de Ödüllü Proje Fikri Yarışması Bilgilendirme Etkinliği

SAÜ’de Ödüllü Proje Fikri Yarışması Bilgilendirme Etkinliği
10.03.2017
894
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde ‘’Ödüllü Proje Fikri Yarışması’’ kapsamında bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), Robot Kulübü ve SEDAŞ tarafından organize edilen etkinliğe, SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz Uyaroğlu, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ertan Yanıkoğlu, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri Prof.Dr. Ayhan Özdemir ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Küçüker, SEDAŞ Şebeke Yönetimi Grup Müdürü Gökmen Hasançebi, SEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Hande Atalay, SEDAŞ İş Geliştirme Müdürü Hasan Çelik, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, SEDAŞ Acil Hizmet Sorumlusu Murat Özdil ve SEDAŞ Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı katıldı.

SEDAŞ tarafından bu yıl ikincisi hayata geçirilen ve son başvuru tarihi 31 Mart 2017 olan yarışma kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve akademisyenler, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, insan kaynakları bakış açısıyla öğrencilerin gelecekte istihdama yönelik atacakları adımlar sırasında dikkat edecekleri püf noktalarına kadar geniş bir yelpazede bilgilendirildi.

“Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla başlatılan yarışma kapsamında yapılan etkinlik öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle SEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Hande Atalay’a IEEE öğrenci kulübü yöneticisi Sündüs Betül Uzar ve öğrenci kulüpleri tarafından çiçek hediye edilerek tüm kadınların bu anlamlı günü kutlandı.

10-03-2017 / Armanç Kayra


894 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.