Gök Gürültülü

SAÜ’de Gıyabi Cenaze Namazı

16.05.2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Cami’nde Cuma Namazı sonrası Manisa Soma’da hayatını kaybeden maden işleri için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Geçen yıl go-kart pistinde hayatını kaybeden öğrencimiz Tuğba Erdoğan, 13 Mayıs 2014 tarihinde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Betül Öztürk ve Manisa Soma maden kazasında hayatını kaybeden maden işçileri için SAÜ’ de Cuma Namazı öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dua edildi. Namaz sonrasında ise Manisa Soma’da hayatını kaybeden maden işleri için gıyabi cenaze namazı kılındı.

16.05.2014 – MA