SAÜ’de Doğa Yürüyüşü

30.04.2012

Sakarya Üniversitesi Sağlık kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrenci ve personelin kaynaşmasını sağlamak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 5 Mayıs Cumartesi günü Doğançay Şelalesine doğa yürüyüşü düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi Öğrenci ve Personelinin kaynaşmasını sağlamak, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı yapmak amacıyla Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından 05 Mayıs Cumartesi günü Doğançay Şelalesi Doğa Yürüyüşü düzenlenecektir. Doğançay Deresi kenarındaki kamp alanından başlayacak olan yürüyüş 3,5 km. ilerideki Doğançay Şelalelerine kadar devam edecektir. Şelalelere ulaştıktan ve bir müddet dinlenmeden sonra tekrar kamp alanına hareket edilecektir.

Kamp alanına varışı müteakip, programa yemek, müzik ve yarışmalarla devam edilecektir. Gönlünce bir gün geçirmek ve doğanın tadını çıkarmak isteyen tüm öğrenci ve personelimiz davetlidir.

30/04/2012 – YC