SAÜ’de Alâeddin Yavaşca Gecesi

08.04.2014

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 9 Nisan Çarşamba günü “Alâeddin Yavaşca Eserler Konseri” düzenleyecek.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları tarafından hazırlanan ve Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Alâeddin Yavaşca’nın onur konuğu olarak katılacağı konserde, Prof. Dr. Yavaşca’nın eşi Ayten Yavaşca, eserlerin hikâyeleri hakkında kısa bilgiler verecek.

Sakarya’yı özel olarak seven Alâeddin Yavaşca ve Ayten Yavaşca çiftinin Sakarya halkı ile tekrar buluşması, saat 20.00’de SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

08/04/2014 – ST