SAÜ Tıp Fakültesi Oryantasyon Eğitimi

SAÜ Tıp Fakültesi Oryantasyon Eğitimi
03.10.2023
711
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ( SAÜ ) Tıp Fakültesini bu yıl kazanan öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi yapıldı. Programa Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Uygun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay ve öğrenciler katıldı.

Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan oryantasyon programında öğrencilere seslenen Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Üniversitesini tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür etti ve yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi. Ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay tarafından yeni öğrencilere yönelik olarak, fakülte hakkında detaylı bilgiler verdi. Oryantasyon programında Sakarya Büyükşehir Belediyesinden Hülya Rahman tarafından Sakarya şehir tanıtımı, Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Sare Gökan tarafından ise Esentepe Kampüsü tanıtımı, Doç. Dr. Asuman Deveci Özkan ve Dr. Öğr. Üyesi Enes Sarıgedik tarafından ise görseller eşliğinde fakülte hakkında genel bilgiler paylaşıldı. Programın devamında Vildan Oktar ve Zeynep Emir tarafından öğrenci işleri işleyişi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Program bittikten sonra, yeni öğrencilere Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü ve Korucuk Kampüsü tanıtım turları gerçekleştirildi.

 
711 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.