SAÜ STMF Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi ’21 Yayında

SAÜ STMF Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi ’21 Yayında
25.06.2021
1.481
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü son sınıf öğrencilerinin bitirme projelerinden oluşan “Mezuniyet Sergisi ’21” çevrimiçi alanda yayına girdi.

2020-2021 akademik yılı mezun durumdaki öğrencilerin  iki yıllık atölye çalışmalarının ve proje kitaplarının da görülebileceği çevrimiçi sergi https://resimb3.wixsite.com/sauresimsergi bağlantısından erişim sağlanabiliyor.

Çevrimiçi yayınlanan sergide, Resim Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Neslihan Özgenç’in yürüttüğü Uygulama Atölyesi (Resim) ve Dr. Öğr. Üyesi Şirin Yılmaz’ın yürüttüğü Uygulama Atölyesi (Multimedya) derslerindeki üretimleri ile mezuniyetlerini tamamlayan öğrencilerden oluşuyor.

Mezuniyet Sergisinde; Emine Karakaya, Ayşenur Gülcüoğlu, Mücahit Güler, Musa Kama, Osman Yavuz, Beyza Nur Kesikbaş, Bahar Kart, Rabia Kazan, Fatma Temel, Sümeyye Kılıç, Mesut Yaşar, Hacer Kevser Özkan, Yasemin İsmailoglu,  Zeren Buruşoglu, Tuba Gök, Tuğba Karaca, Ercan Özalan ve Abdülkerim Günay’ın bitirme çalışmalarının yanı sıra bitirme projelerinin kuramsal altyapısını içeren Proje Kitapları da sergi sayfası üzerinden izlenebilecektir.


1.481 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.