SAÜ Sosyal Medyada Birinci Sırada

SAÜ Sosyal Medyada Birinci Sırada
11.09.2023
2.424
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, sosyal medya marka endeksi SocialBrands’ın yayımladığı BoomSocial Ağustos 2023 endeksinde en başarılı 100 marka arasına girdi.

Sosyal medya marka endeksi SocialBrands, 51 bin 375 hesabı ve 1 milyon 628 bin 921 iletiyi inceleyerek 2023 Ağustos ayının en başarılı markalarını belirledi. Farklı sektörlerden yüzlerce ünlü markaların yer aldığı TOP100 listesinde Sakarya Üniversitesi 24’üncü sıraya yerleşti.

Instagram’da birinci

Sakarya Üniversitesi, “Eğitim” kategorisinde popüler video ve fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram sıralamasında 155 bin 590 etkileşimle bir çok köklü üniversiteyi geride bırakarak birinci oldu. Sakarya Üniversitesi, Facebook sıralamasında ise 233 eğitim kurumu arasında 15’nci sıraya yerleşti. Sakarya Üniversitesi, “Eğitim/Üniversiteler” kategorisinde X’de (Twitter), 6 bin 30 etkileşim ile 8’nci sırada yer aldı.

SAÜ TOP100’de devlet üniversiteleri arasında 6’ncı

Sakarya Üniversitesi, Milli Savunma, Ankara, Anadolu, Dokuz Eylül, İstanbul üniversitelerinin ardından tüm kategorilerin yer aldığı listede 6’ncı sırada yer aldı. Sakarya Üniversitesi sosyal medyayı en etkin kullanan üniversitelerden birisi olarak X(Twitter) sıralamasında ise “Tüm Sektörler” kategorisinde 44’üncü sırada yer aldı. Instagram’da ise Tüm Sektörler” kategorisinde 21’inci sırada yer aldı.

SAÜ İletişim Koordinatörlüğü tarafından yönetilen Sakarya Üniversitesi sosyal medya hesaplarında, başta Twitter, Instagram ve Facebook olmak üzere birçok platformda üniversitenin hedef kitlesine yönelik çeşitli haberler, bilgilendirmeler ve paylaşımlar yer alıyor.


2.424 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.