SAU Ranked Among Top 500 Institutions

07.07.2014

According to the report published by Middle East Technical University (METU) URAP (University Ranking by Academic Performance) Laboratory, Sakarya University takes the 3rd place in Turkey and 430th place in the world in the field of education.

URAP (University Ranking by Academic Performance) Laboratory established in METU Informatics Institute in 2009 published a report which evaluates the higher education institutions based on their academic achievements.

According to the report published on http://tr.urapcenter.org/alan_siralamasi/field.html, Sakarya University takes the 3rd place in Turkey and 430th place in the world in the field of education.

Jul 7, 2014 – Press Office