SAÜ Personeli İftarda Buluştu

27.05.2019

Sakarya Üniversitesi akademik ve idari personeli, Rektörlük tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi Personel Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine, Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, rektör yardımcıları Prof. Dr. Temel Gürdal, Prof. Dr. Hatem Akbulut, Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Kahraman, dekanlar, akademik ve idari personeller aileleri ile birlikte katıldı.

Ramazan ayında birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, yemeğe katılan personel ve aileleri ile tek tek selamlaştı.

27.05.2019 – YC