SAÜ Öğrencisinin Geliştirdiği Oyuncağa Ödül

SAÜ Öğrencisinin Geliştirdiği Oyuncağa Ödül
11.05.2015
1.310
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Göknur Gözde Balaban, Malatya’da gerçekleştirilen “2. Eğitici Oyuncak Yarışması”nda ödül aldı.

İnönü Üniversitesi ve TED Malatya Koleji işbirliğiyle okul öncesi çocuklara yönelik düzenlenen “2. Eğitici Oyuncak Yarışması”na katılan Göknur Gözde Balaban, kendi geliştirdiği ve hazırladığı oyuncak ile üçüncü oldu.  Göknur Gözde Balaban, ‘Erken Çocuklukta Yaratıcılık ve Sanat Eğitimi’ dersi kapsamında, ders koordinatörü öğretim görevlisi Suzan Cömert Özata’nın rehberliğinde tasarlayarak yapmış olduğu ‘Çalışkan Arılar’ isimli eğitici oyuncağı ile değerlendirme jürisi tarafından üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Ağırlıklı olarak üniversitelerin Okul Öncesi ve Çocuk Gelişimi programlarından öğrencilerin, dersler kapsamında geliştirdikleri materyallerle katıldığı yarışmada, yurt içinden ve yurt dışından çocuğa yönelik hizmet veren pek çok kurum ve kuruluş temsilcileri yer aldı.

5-6 yaş grubu çocukların dokunma, el-göz koordinasyonu, bilişsel ve duyuşsal gelişim gibi pek çok yönlerini geliştirmeye yönelik hazırlanan ve kullanılabilecek özellikte olan Çalışkan Arılar adlı eğitici materyal, SAÜ öğrencisi Balaban’a üçüncülük ödülü olarak 1000 TL kazandırdı.

11/05/2015 – ST


1.310 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.