Gök Gürültülü

SAÜ Öğrencilerinden Uluslararası Başarı

11.12.2014

SAÜ Öğrencilerinden Uluslararası Başarı

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencilerinden büyük başarı.

Fransa’da kurulan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon olan ‘Poster for Tomorrow’ tarafından her yıl düzenlenen uluslararası afiş yarışmasında Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Tasarım Atölyesi öğrencileri Emre Demircan, Anıl Bahşi ve M. Said Dağdeviren’in ‘Emek Hakkı’ (Herkes için adil ve eşit istihdam hakkı) konulu afişleri uluslararası jüri tarafından seçilerek ‘Poster for Tomorrow’un resmi sitesinde yayınladı.

Yarışma kapsamında seçilen eserleri incelemek için tıklayınız.

11/12/2014 – MA