SAÜ Öğrencileri Ağaç Dikti

14.12.2014

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu öğrencileri Van Mahallesi’nde ağaç dikti.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘5 Milyon Ağaç 5 Milyon Öğrenci’ ağaç dikme kampanyası kapsamında SAÜ Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin katılımıyla 200 fidan dikildi. Adapazarı İl Orman Müdürlüğü Endüstriyel Plantasyon Dikim Sahası olan Van Mahallesi’nde gerçekleşen ağaç dikiminde İl Orman Müdürlüğü personelleri öğrencilere yardımcı oldu.
Sosyal Hizmet Topluluğu Akademik Başkanı Doç. Dr. Yusuf Genç, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugün Sosyal Hizmet Topluluğu öğrencileri 200 adet fidan dikimini gerçekleştirdi.  Sakarya İli için önemli sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceğiz.   Bu etkinliğe vesile olan İl Orman Müdürlüğümüze ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Fidan dikimi yapan öğrenciler böyle bir projede yer aldıkları için memnuniyetlerini dile getirdiler.
14.12.2014 – MA