SAÜ Öğrenci Ligi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

22.03.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sakarya Üniversitesi Personel Ligi” maçları devam ediyor.

Personel Ligi’nde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

Fen Edebiyat Fak.: 1           Ferizli MYO: 0

Saha : Kampüs Arena                                              Hakem: Sinem Çetin

Fen Edebiyat Fak.: Okan** Emre*** Bekir*** Berat** Onur** Turgay** Ramazan** Halil** Ayberk*** Zeynel*** Ertuğrul***

Antrenör: Yakup Güneş

Ferizli MYO: Aziz** Berker** Ömer** Gökhan** Mehmet** Yusuf** Kubilay** Salman** Onur** Yavuz** Ahmet**

Antrenör: Dilaver Keklikçi

Goller: Emre Çelik (49.dk Fen Edebiyat Fak.)

Sarı Kart: Berat Güven (Fen Edebiyat Fak.), Onur Durak (Fen Edebiyat Fak.), Okan Yılmaz (Fen Edebiyat Fak.), Turgay Birol (Fen Edebiyat Fak.), Onur Dal (Ferizli MYO)

Mühendislik Fak.: 7                                       Pamukova MYO: 0

Saha                      : Kampüs Arena                               Hakem: Berkay Aykın

Mühendislik Fak.: Yunus*** Serkan*** Fatih*** Ersoy*** Alperen*** Ömer*** Mehmet**** M. Çağrı*** Talha*** Özkan*** Enes***

Antrenör: Veysel Ay

Pamukova MYO: Necati** Ömer** Emre** Berk** Ahmet** Ömer K.** Beytullah** Erol** Sedat** Furkan**

Antrenör: Ahmet Cömert

Goller: M. Ali Akıncı (12-15-33.dk Mühendislik Fak.), Alperen Sayın (48.dk Mühendislik Fak.), Ersoy Ulusoy (48.dk Mühendislik Fak.), M. Çağrı Ayçiçek (77.dk Mühendislik Fak.), Fatih Nurhat (89.dk Mühendislik Fak.)

Kaynarca Seyfettin Selim MYO: 11                          Teknoloji Fak.: 12

Saha                      : Kampüs Arena                               Hakem: Duygu Genç

Kaynarca Seyfettin Selim MYO: Ufuk** Ogün** Umut** Mazlum** Burak** Umut Y.** Özgür** Fatih** Murat** Ramazan** Hamza** Salih**

Antrenör: Erkan Sevil

Teknoloji Fak.:  Suat** Ahmet** Burak*** Yaşar** Eren*** Ferhat** Tunahan** Serkan** Murat** İbrahim** Hüseyin**

Antrenör: Hüseyin Kahraman

Goller: Özgür Sağır (19-68-76.dk Kaynarca Seyfettin Selim MYO), Ogün Öğdün (50-52..dk Kaynarca Seyfettin Selim MYO), Mazlum Konak (55-58.dk Kaynarca Seyfettin Selim MYO), Umutcan Kayabaşı (55-59.dk Kaynarca Seyfettin Selim MYO) Fatih Yıldırım (63.dk Kaynarca Seyfettin Selim MYO), Salih Ekinci (68.dk Kaynarca Seyfettin Selim MYO) Ferhat Önlüer (44- 46-49.dk Teknoloji Fak.), İbrahim El (70-73.dk Teknoloji Fak.), Yaşar Kök (75-78.dk Teknoloji Fak.), Eren Büyükkocabaş (79-81.dk Teknoloji Fak.), Burak Çayır (83-85.dk Teknoloji Fak.), İbrahim El (87.dk Teknoloji Fak.), Hüseyin Aydın (90.dk Teknoloji Fak.)

Sarı Kart: İbrahim EL (Teknoloji Fakültesi), Ferhat Önlüer (Teknoloji Fak.), Umut Yabancıoğlu (Kaynarca Seyfettin Selim MYO), Umut Kayabaşı (Kaynarca Seyfettin Selim MYO), Hamza Tiryaki (Kaynarca Seyfettin Selim MYO)

Kırmızı Kart: Umut Yabancıoğlu (Kaynarca Seyfettin Selim MYO)

Siyasal Bilgiler Fak.: 2                     Akyazı MYO: 3

Saha                      : Kampüs Arena                               Hakem: Cem Harman

Siyasal Bilgiler Fak.: Mesut** Aydın** Ayberk** Batuhan** Mücahit** Musa** Kubilay** Mehmet** Seyit** Ömer** Bünyamin** Ercan**

Antrenör: Cihan Durmuş Kaya

Akyazı MYO: Emre*** Taha** Hakan*** Aykut*** Fatih*** Mustafa*** Burak*** Ufuk*** Mert*** Barış*** Hüseyin*** Kadircan*** Cihan***

Antrenör: Yusuf Şahinoğlu

Goller: Burak Kargıdan (18.dk Akyazı MYO), Taha Dere (43.dk Akyazı MYO), Hakan Bekliyen (78.dk Akyazı MYO), Musa Efe (44.dk Siyasal Bilgiler Fak.), Aydın Aydınlı (57.dk Siyasal Bilgiler Fak.)

Sarı Kart: Taha Dere (Akyazı MYO), Hakan Bekliyen (Akyazı MYO), Mücahit Kolay (Siyasal Bilgiler Fak.)

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fak.: 4         İletişim Fak.: 1

Saha: Kampüs Arena                     Hakem: Barış Uzun

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fak.: Jasmin*** Ali*** Emirhan*** Mahmut*** Sedat*** Burak*** Melih*** Yasin*** Recep*** Selim*** Oğuzhan***

Antrenör: Soydan Serttaş

İletişim Fak.: Orhan** Yusuf** Bişer** Adil** Nizamettin** Cumhur** Faruk** Onur**

Antrenör: Mehmet Güzel

Goller: Mahmut Arslan (25-70.dk Bilgisayar ve Bilişim Bil. Fak.), Melih Erer (30.dk Bilgisayar ve Bilişim Bil. Fak.), Ali Ulvi (60.dk Bilgisayar ve Bilişim Bil. Fak.), Adil Kamettü (40.dk İletişim Fak.)

Sarı Kart: Bişer arslan (İletişim Fak.),Faruk İnci 8İletişim Fak.

22/03/2017 – YC