Gök Gürültülü

SAÜ, Öğrenci İşleri Daire Başkanları Toplantısına Katıldı

12.05.2014

3’üncü Devlet ve Vakıf Üniversiteleri Öğrenci İşleri Daire Başkanları Toplantısı, Bitlis’in Tatvan ilçesinde 95 üniversiteden 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Bitlis Eren Üniversitesi’nin (BEÜ) ev sahipliğinde yapılan toplantı, BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli’nin ‘Öğrenci İşleri Mevzuat-Uygulama-Birliktelik’ başlıklı açılış konuşmasıyla başladı. Toplantının birinci oturumu Bahçeşehir Üniversitesi’nden Şükrü Gündüz, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Zekine İlhan, Fatih Üniversitesi’nden Cüneyt Umutlu’nun moderatör ve konuşmacı olarak katılımlarıyla devam etti.

Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Fatma Aydın’ın da katıldığı ikinci oturum ise, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Yıldız Büyükçolak, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nden Bünyamin Ergen, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden Nergiz Filiz’in moderatör ve konuşmacı olarak katılımlarıyla devam etti.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonrasında sertifika dağıtımı yapıldı.

12/05/2014 – ST