SAÜ Ligleri Devam Ediyor

18.04.2017

Sakarya Üniversitesi’nde oynanan Personel, Sözleşmeli Personel ve Öğrenci ligleri tüm hızıyla devam ediyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı müsabakalarda keyif dolu dakikalar yaşandı.

SAÜ 2017 Yılı Personel Ligi çekişmeli ve heyecan dolu grup müsabakaları bitti ve şimdi gözler Yarı Finallere çevrildi. Kampüs Arena şimdi de yarı final maçlarına ev sahipliği yapacak. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar İşletme Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Orta Doğu Enstitüleri ve Fen Edebiyat Fakültesi aşağıdaki eşleşmelere göre Yarı Final maçlarına çıkacak. Maçlar 19 Nisan 2017 Çarşamba günü oynanacak.

2017 Personel Ligi Yarı Final Eşleşmeleri

19.04.2017 Çarşamba

1.Maç              18:00               İŞLETME FAK.                                           &         TEKNOLOJİ FAK.

2.Maç              19:00               ORTA DOĞU ENSTİTÜLERİ                    &         FEN EDEBİYAT FAK.

SAÜ Öğrenci Liginde Çeyrek Final

Zorlu bir maraton sonunda ligde gruplarını ilk iki sırada bitirmeyi başaran takımlar Sapanca MYO, Hendek MYO, İlahiyat Fakültesi, Kırkpınar Tur. MYO, Akyazı MYO, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Ali Fuat Cebesoy MYO takımları Öğrenci Liginde çeyrek finale adını yazdırdı.

Kampüs Arena’da oynanacak olan Çeyrek Final maçları eşleşmeleri belli oldu.

2017 Öğrenci Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri

18.04.2017 Salı

1.Maç              12:00               MÜHENDİSLİK FAK.                    &         TEKNOLOJİ FAK.

2.Maç              13:00               AKYAZI MYO                                &         KIRKPINAR TUR. MYO

3.Maç              14:00               SAPANCA MYO                             &         ALİ FUAT CEBESOY MYO

4.Maç              15:00               HENDEK MYO                               &         İLAHİYAT FAK.

Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

Sağlık Bil. Fak.: 6                             Sapanca MYO: 7

Saha                : Kampüs Arena                                 Hakem: Barış Uzun

Sağlık Bil. Fak.: Semih** Abdullah** İmam** Doğan** Özkan** Alperen** Uğur** Bülent**

Antrenör: Yaşar Yılgın

Sapanca MYO: Mücehhes*** Oğuzhan*** Melih** Serhat*** Bahadır*** Alihan*** Eymen*** Enes*** İbrahim***

Antrenör: Zeki Tan

Goller: Eymen Özkan (23-60-65.dk Sapanca MYO), Bahadır Öztürk (35.dk Sapanca MYO), Melih Saraçoğlu (50-85.dk Sapanca MYO), Serhat Öztaş (55.dk Sapanca MYO) Bülent Özer (35-77-86.dk Sağlık Bil. Fak.), Semih Kazan (43.dk Sağlık Bil. Fak.), Abdullah Ayan (58.dk Sağlık Bil. Fak.), İmam Duranay (63. .dk Sağlık Bil. Fak.)

Sarı Kart: Melih Saraçoğlu (Sapanca MYO)

Sağlık Hiz. MYO: 1                          Geyve MYO: 8

Saha: Kampüs Arena             Hakem: Sinem Çetin

Sağlık Hiz. MYO: Mustafa* Ömer* Yusuf* Emre* Sinan* Murad*

Antrenör: Ali Yıldırım

Geyve MYO: Gökhan*** Gencer*** Bayram*** Kenan*** Fatih*** Kemal*** Murat*** Asım*** Doğukan***

Antrenör: Ömer Faruk Çomaklı

Goller: Kemal Ataoğlu (13-25-44-60.dk Geyve MYO), Asım Bektaş (50-55.dk Geyve MYO), Gencer Mevlüt Kayhan (66-70.dk Geyve MYO), Murat Tektimur (77.dk Sağlık Hiz. MYO)

İlahiyat Fak.: 3                     Tıp Fak.: 2

Saha                : Kampüs Arena                     Hakem: Sinem Çetin

İlahiyat Fak.: Emre*** Sinan*** Emre Y.** Eyüp*** Mehmet*** Furkan*** Abdulkadir*** Halil*** Ali*** Levent*** Abdullah*** Melih*** Usame***

Antrenör: Mustafa Baycu

Tıp Fak.: Muhammed** Batuhan** Osman** Enes** Tunahan** İbrahim** Alican** Serhat**

Antrenör: Yücel Demir

Goller: Abdulkadir Aydoğdu (15-40.dk İlahiyat Fak.), Mehmet Emin Sarı (80.dk İlahiyat Fak.), Osman Sami Akman (50-85.dk Tıp Fak.)

Turizm Fak.: 3                      Arifiye MYO: 0

Saha: Kampüs Arena             Hakem: Duygu Genç

Turizm Fak.: Ahmet** Furkan** Oğuzhan** İbrahim** Alihan** Alptuğ** Yasin** Gökhan** Kadir**

Antrenör: Ümit Şengel

Arifiye MYO: Uğur** Erdi** Uğurcan** Taner** Uğur T.** Paşacan** Kerem** Bahadır** Mücahit** İbrahim** Erdem**

Antrenör: Kamil Bulut

Goller: İbrahim Boz (23-66.dk Turizm Fak.), Yasin Şirinat (33.dk Turizm Fak.)

Hendek MYO: 5                                          Karasu MYO: 3

Saha: Kampüs Arena             Hakem: Furkan Kocayıldız

Hendek MYO: Onur*** Ahmet*** İlkay**** Oktay*** Onur** Ahmet D*** Tolga** Göktuğ** İlker**

Antrenör: Yılmaz Bekliyen

Karasu MYO: Yunus** Oğuzhan** Alperen** Mustafa** Bedirhan** Gökay** Hasan** Resul** Musa** Keremcan** Tolga** Onurcan**

Antrenör: İbrahim Yiğit

Goller: Onur Ergül (7.dk Hendek MYO), Oktay Keleş (35-55.dk Hendek MYO), İlkay Bilge (64-85.dk Hendek MYO), Hasan Sevinç (40.dk Karasu MYO), Mustafa Talay (49.dk Karasu MYO), Bedirhan Kartal (74.dk Karasu MYO)

Sarı Kart: İlkay Bilge (Hendek MYO), Onur Ergül (Hendek MYO), Onur Genç (Hendek MYO), Tolga Avcı (Hendek MYO), Bedirhan Kartal (Karasu MYO), Alperen Kavraz (Karasu MYO), Gökay Öztürk (Karasu MYO)

Hukuk Fak.: 0          Ali Fuat Cebesoy MYO: 6

Saha: Kampüs Arena             Hakem: Uğur Muslu

Hukuk Fak.: Ümit* Lütfi* Murat* Mustafa* Ahmet* Ömer* Emre* Oğuz*

Antrenör: Kürşat Yemenici

Ali Fuat Cebesoy MYO: Samet*** Resul*** Murat*** İsmail*** Ömer*** Soner*** Yaser*** Ahmet*** Erdoğan*** Mustafa*** Berkay***  Emre*** Yakup***

Antrenör: Cihan ÖZ Yıldırım

Goller: Samet Aksoy (9-80.dk Ali Fuat Cebesoy MYO), Soner Halil (35.dk Ali Fuat Cebesoy MYO), Murat Sefa Özmen (40.dk Ali Fuat Cebesoy MYO), İsmail Kılıç (65.dk Ali Fuat Cebesoy MYO), Emre Çelik (88.dk Ali Fuat Cebesoy MYO)

Sözleşmeli Personel Ligi Maç Sonuçları

Peyzaj: 5                                                       Mühendislik Fak.: 1

Saha: Kampüs Arena             Hakem: Uğur Muslu

Peyzaj: Mustafa*** Halit*** Cemil*** İrfan*** Süleyman*** Salim*** Kenan*** Selçuk*** Hamit*** Haşim***

Antrenör: Harun İlkiz

Mühendislik Fak.: Numan* Hasan* Şafak* Enes* Erkan* Mesut* Nedim* Erol*

Antrenör: Hasan Mıtıncık

Goller: Kenan Nişancı (20-40-75.dk Peyzaj), Cemil Okur (70-80.dk Peyzaj), Nedim Kırcı (55.dk Mühendislik Fak.)

18.04.2017 – YC