SAÜ Kadın Basketbol Takımı Transfer Çalışmalarına Hız Verdi

SAÜ Kadın Basketbol Takımı Transfer Çalışmalarına Hız Verdi
20.09.2013
711
A+
A-

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde (TKB2L) mücadele edecek olan Sakarya Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, transfer çalışmalarına hız verdi.

2013-2014 sezonunda TKB2L’de mücadele edecek olan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kadın Basketbol Takımı, yeni sezonda daha iddialı olmak için transfer çalışmalarına hız verdi. SAÜ Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, takımın geçen sezon ligdeki ilk yılı olmasına rağmen şehri çok iyi temsil ettiğine inanıldığı ifade edilirken, “Önümüzdeki sezonda çok daha iddialı bir takım kurmak için bazı kişi ve kurumlar ile sponsorluk görüşmelerinde bulunulmasına rağmen gereken netice alınamamıştır” denildi.

Lige katılma konusunda bazı tereddütlerin oluştuğu belirtilen açıklama, şöyle devam etti: “SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, daha önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği sağlayacaklarını belirtmiş ve bunun sonucunda da tereddütler giderilerek lige katılım başvurusu derhal yapılmıştır. Transfer çalışmaları tüm hızıyla sürmekte ve çok olumlu bir seyir ile devam etmektedir. Çalışmalarımızı fikstür çekiminin yapılacağı 25.09.2013 tarihine kadar sonuçlandırmayı planlıyoruz. Sakarya’da basketbolun zirve yapacağına inandığımız 2013-2014 sezonunda kadınlar ligine de renk katacağımıza inanıyor ve bu konuda herkesten destek bekliyoruz.”

20/09/2013 – ST
711 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.