Gök Gürültülü

SAU is ranked among the top five universities

29.01.2013

Sakarya University has been ranked among the top five universities for outgoing exchange student program.

According to the 2012 statistics of National Agency, Sakarya University has been listed among the top five universities which sent out most students through Erasmus Program.

Anadolu University has been ranked 1st sending 573 students, followed by Ankara University sending 496 students and Ege University sending 482 students. Sakarya University takes 4th place sending 434 students and followed by İstanbul Technical University sending 430 students.

Germany is also the most preferred destination with 8,730 incoming students from Turkey. It is followed by Poland with 5,053 incoming students, Italy with 3,860 students and then the Netherlands with 2, 798 students.

For detailed information about Erasmus Program see www.erasmus.sakarya.edu.tr

28/01/2013 – Press Office