SAÜ ile SMMMO Arasında İşbirliği Protokolü

SAÜ ile SMMMO Arasında İşbirliği Protokolü
11.11.2013
595
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ile Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası arasında, eğitim konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi, Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ve Kocaeli SMMMO arasında imzalanan işbirliği protokolü ile birlikte, Sakarya ve Kocaeli SMMMO’nun belirleyeceği kursiyerlere, SMMM Staja Giriş Sınavına Hazırlık ve SMMM Yeterlilik Sınavı Hazırlık için uzaktan eğitim ve örgün eğitim karması olarak hazırlanan eğitim programları Sakarya Üniversitesi tarafından sunulacak.

24 ay süre ile geçerli olan işbirliği protokolü, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ender Şenol ve Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Selattin Çakırsoy arasında imzalandı.

SMMM adayları bu protokol ile birlikte Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan “akademi”nin sağladığı imkanlardan da faydalanarak hem örgün hem de uzaktan eğitim alma imkanına kavuşarak sınavlara kendilerini daha iyi bir şekilde hazırlayabilecekler.

11/11/2013 – YC


595 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.