SAÜ ile Geleceğin Eğitim Derneği Arasında İşbirliği

24.12.2015

Sakarya Üniversitesi ile Geleceğin Eğitim Derneği (GED) arasında eğitim alanında işbirliği protokolü imzalandı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile GED Dernek Başkanı Nimet Baş arasında İstanbul’da imzalanan protokol, iki kurum arasında hedefler, işlevler ve faaliyet hedefleri doğrultusunda işbirliği ve yardımlaşmayı kolaylaştıracak uygulamaları içerecek.

Protokol çerçevesinde yapılacak işbirliğinin, okul öncesi, ortaöğretim, mesleki eğitim ve yükseköğretimi kapsayan ‘eğitim’ temalı alanlarda, iki kurum arasında gerçekleştirilecek olan ortak çalışmaların, araştırmaların ve projelerin ana çerçevesi olması amaçlanıyor.

24/12/2015 – ST