SAÜ İlahiyat Fakültesi Sosyal Medyada Lider

İlahiyat Fakültelerinin sosyal medya kullanımı akademik bir araştırmaya konu oldu.

SAÜ İlahiyat Fakültesi Sosyal Medyada Lider
05.04.2021

Sakarya Üniversitesinin İlahiyat Fakültesi’nin yapılan bir araştırmada yüksek din öğretimi kurumları içinde toplamda en çok sosyal medya takipçisine sahip olduğu belirlendi.

“Türkiye Sosyal Medya Marka Endeksi” verilerine göre Sakarya Üniversitesinin Türkiye’de ön sıralarda olması dikkat çekti. Dr. Yunus Emre Sayan’ın Din Bilimleri Akademik Araştırma Dergisi’nin son sayısında yayınlanan “Türkiye’de Yüksek Din Öğretimi Kurumları Adına Sosyal Medya Kullanımı ve Fakültelerin Sosyal Medya Stratejilerinin İncelenmesi” adlı makalesinde Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesine geniş yer verilip benzeri kurumlar arasında lider durumunda olduğu vurgulandı.

“Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Twitter ve Instagram’daki liderliğinin yanında, dört sosyal medya mecrasında ilk 10’da yer alarak, aktif kullanımda lider fakülte olarak dikkatleri üzerine çekti.

Makalenin tamamı için bkz: