Rüzgarlı

SAÜ Genel Sekreterliğine Ardıç Atandı

01.02.2013

Sakarya Üniversitesi Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Kadir Ardıç atandı.

Metin Küçük’ün İstanbul Üniversitesi Genel Sekreterliği’ne atanması üzerine boşalan Sakarya Üniversitesi Genel Sekreterliğine Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç atandı.

Ardıç, görevine 4 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Kadir Ardıç kimdir?

1969 yılında Almanya’da dünyaya gelen Prof. Dr. Kadir Ardıç, yükseköğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Yüksek lisans çalışmasını İşletme üzerine yapan Ardıç, 1994 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Ardıç, 1998 yılında Yönetim ve Organizasyon alanında doktora derecesini aldı.

2001 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü’nde yardımcı doçent olarak çalışmaya başlayan Ardıç, aynı üniversitede 2005 yılında doçent, 2010 yılında profesör ünvanı aldı.  2011 yılında Sakarya Üniversitesi’ne dönen Ardıç, İşletme Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Ardıç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

01/02/2013 – HM

Prof. Dr. Kadir Ardıç