Hafif Sağanak

SAÜ EMK Genel Kurul Toplantısını Yaptı

02.10.2018

SAÜ EMK Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Sakarya Üniversitesi(SAÜ)  Endüstri Mühendisliği Kulübü (EMK) genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

‘Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz’ sloganıyla yola çıkan EMK Topluluğu, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkez’inde EMK genel koordinatörü, başkan,  başkan yardımcıları ve öğrencilerin katılımıyla yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Genel Koordinatör Abdüssamed Tosun’un konuşmasıyla başlayan toplantıda, Tosun kulübün geçmiş yıllarda yapmış olduğu etkinliklerden, gelecek için yapılan planlardan bahsetti. EMK’nın bir öğrenciye neler kazandırdığını anlatan EMK Başkanı Mehmet Taş ise yapmış oldukları işbirliklerinden ve kariyer planlamasına sağladığı katkıdan söz etti.  Ardından sırasıyla kulüp başkan yardımcıları kendi alanlarıyla ilgili bilgi vererek kulübü tanıttı.

02/10/2018- Nurcan Kök

ETİKETLER: ,