Gök Gürültülü

SAÜ Eğitim-Öğretim ve Arge Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

08.05.2014

Sakarya Üniversitesi akademik personeli, üniversite eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetleri’nin değerlendirilmesi amacıyla The Green Park Kartepe Otel’de bir araya geldi.

7 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç, Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Prof. Dr. Harun Taşkın, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin’in yanı sıra Senato Üyeleri, Dekan ve Dekan Yardımcıları, Yüksekokul Müdür ve Müdür Yardımcıları ile Lisans Programları Bölüm Başkanları katıldı.

Geniş katılımın olduğu toplantıda SAÜ Lisans Programlarında sürdürülmekte olan eğitim-öğretim programlarının güncellenmesi çalışmaları, araştırma-geliştirme faaliyetleri ile kalite ve akreditasyon uygulamaları konuları değerlendirildi.

Toplantıda yükseköğretimde misyon-program çıktıları, eğitim planlama, Ar-Ge faaliyetleri, akreditasyon-kalite uygulamaları ve sürekliliğin sağlanması, 2014-15 Eğitim Öğretim Yılı Program güncelleme çalışmaları, eğitim programlarında ölçme ve değerlendirme, lisansüstü programlarında hedefler, SABİS, üniversite-sanayi işbirliği çalışmaları, merkezi laboratuvar ile teknopark konuları ayrıntılı olarak ele alındı.

Toplantıya ilişkin sunumlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz...

SAKARYA TEKNOKENT

SAKARYA TEKNOKENT ADAPTTO TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜLERİ