Gök Gürültülü

SAU Education and R&D Evaluation Meeting

08.05.2014

Sakarya University academic staff had a meeting at The Green Park Kartepe Hotel to evaluate educational activities.

President Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Vice Presidents Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Secretary General Prof. Dr. Kadir Ardıç, Coordinator of University Industry Collaboration Prof. Dr. Harun Taşkın, Director of Technocity Prof. Dr. Tahsin Engin, Senate Members, Deans and Vice Deans, Directors and Assistant Directors of Schools and Head of Departments attended the meeting.

In the meeting, updating educational programs, research and development studies, quality and accreditation processes were evaluated.

May 8, 2014 – Press Office