Sıcak

SAÜ’ de Big Data-Hadoop Semineri

17.12.2013

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu ve OBSS (Open Business Sofware Solutions) tarafından Big Data-Hadoop isimli seminer düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından düzenlenen Big Data-Hadoop isimli seminer SAÜ Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. OBSS Yazılım Geliştirme Koordinatörü Erkut Evirgen’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Big Data-Hadoop konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Big Data hakkında bilgi veren ve Hadoop mimarisinden bahseden Erkut Evirgen, Hadoop bileşenlerinin ve uzantısı açık kaynak Big Data analiz yazılımlarının, bilişim dünyasının yeni nesil geliştirme araçlarından en önemlilerinden biri olacağını söyledi.

Seminerin sonunda seminere katılan öğrencilere ITalent Roadshow yarışması yapıldı.

17-12-2013 / KS