SASKİ’den Elektronik ile Mekatronik Öğrencilerine Sunum

05.05.2016

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu tarafından Elektronik ile Mekatronik programı öğrencilerine yönelik bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak SASKİ Scada Şube Müdürü Emre İsa Çomaklı katıldı. Etkinlikte öğrencilere Scada sistemlerinin genel yapısını içeren bir sunum yapan Çomaklı, Sakarya bölgesinde bulunan çeşitli içme suyu terfi merkezlerini ve birçok saha donanımının anlık yönetimini uygulamalı olarak öğrencilere gösterdi.

Öğrencilerin ilgiyle izlediği etkinliğin ardından SASKİ Scada Şube Müdürü Emre İsa Çomaklı’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

05-04-2016 / ST