Sapanca MYO Şampiyon Oldu

Sakarya Üniversitesi’nde iki ay boyunca devam eden 23 takımın mücadele ettiği SAÜ Ligleri Sona erdi.

Sapanca MYO Şampiyon Oldu
02.05.2017

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Ligi’nin 2016-2017 Sezonu Şampiyonu Sapanca Meslek Yüksekokulu oldu. Teknoloji Fakültesi ile oynadığı final maçını 2-1 lik skor ile geçen Sapanca MYO, Niyazi Polat Çakmakçı 88’nci dakika topu filelerle buluşturması ile şampiyonluğunu ilan etti.

Üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinde üstünlüğü baştan sona elinde bulunduran Kırkpınar Turizm MYO farklı bir sonuçla İlahiyat Fakültes’ini yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Öğrenci Ligi Final Maç Sonuçları

Teknoloji Fak.: 1                              Sapanca MYO: 2

Saha: Kampüs Arena             Hakem: Uğur Muslu

Teknoloji Fak.: Suat*** Ahmet*** Burak*** Kaan*** Yaşar*** Ferhat*** İbrahim*** Kerim*** Murat*** Eren*** Hüseyin*** Tunahan*** Serkan***