Hafif Yağmur

Sosyal Sorumluluk Projelerine Devam

16.01.2018

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Sapanca Alaçam Ortaokulu içinde “Akıl Oyunları Odası” oluşturdu.

“İcatlar Küçük Oyunlarla Başlar” projesi ile sosyal sorumluluk yönetimi dersi kapsamında hazırlanan odanın duvar boyama, zemin parkelerinin yapılması ve dekorasyonu gibi işlerinin tamamı öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.

Düşünme becerileri gelişecek

Öğrencilerin MEB’in uygulamaya koyduğu yeni müfredatta da bulunan “Akıl Oyunları” dersinden esinlenerek oluşturduğu proje sayesinde ortaokul öğrencileri, hazırlanan odada boş vakitlerini daha faydalı bir şekilde değerlendirerek geleceğe daha bilinçli hazırlanma fırsatı bulacaklar. Akıl Oyunları Odası, öğrencilerin akıl yürütme, strateji geliştirme, iletişim kurma, bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik çalışmalar yapmasına da olanak sağlayacak.

16-01-2018 / ST