Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda Yangın Tatbikatı

30.12.2015

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda yangın tahliyesi ve yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekibi tarafından yönetilen tatbikata öğrenciler, akademik ve idari personel katıldı. Okul içerisinden acil çıkış noktaları kullanılarak yapılan tatbikatta, bina tahliyesi sırasında bina içerisinde mahsur kalan iki öğrenciyi kurtarma çalışması da gerçekleştirildi.

Acil durum esnasında bina tahliyesini, yangına ilk müdahaleyi ve yangın söndürme usullerini ilgili ekipmanları kullanarak anlatan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekibi, öğrencilerin de katılımı ile yangın söndürme ve soğutma tekniklerine ilişkin bilgiler verdi.

30/12/2015 – ST