Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Prof. Dr. İsmail Güleç’i Ağırladı.

15.11.2023

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eski Türk Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Güleç’i ağırladı.

Güleç, 9 Kasım tarihinde sanat ve tasarım öğrencilerine verdiği konferansta genç tasarımcılar için ilham kaynağı olarak tasavvuftan bahsetti.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün İletişimi Tasarlayanlar Öğrenci Topluluğu ile birlikte düzenlediği etkinliğe geniş bir katılım sağlandı.

Etkinlik sonunda Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahsin Turğay ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tülay Çelik, Prof. Dr. İsmail Güleç’e belge ve hediyelerini takdim ettiler.