Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Hayriye Koç Başara Oldu

13.12.2016

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, görevini Prof. Hayriye Koç Başara’ya devretti.

SAÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı’nda gerçekleşen devir teslim törenine Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve fakülte görevlileri de katıldı. Dekan Prof. Hayriye Koç Başara’ya yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Elmas, Prof. Dr. Besim Dellaloğlu’na dekanlık görevi süresince gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Prof. Hayriye Koç Başara Kimdir?

Sakarya Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde Resim Bölümü öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Hayriye Koç Başara; Lisans ve Yüksek Lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde,  Sanatta Yeterlik / Doktora programını Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlamıştır.

Başara’nın çalışmaları ulusal ve uluslararası, karma ve kişisel pek çok sergide ve özel koleksiyonlarda yer almıştır.

13-12-2016 / ST