Sakarya’nın Tarihi Sosyal Medyada

02.03.2022

Sakarya Üniversitesi Sakarya Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (SESAM) tarafından yürütülen Sakarya Şehir Hafızası Projesi, sosyal medya hesaplarında takipçileri ile buluşuyor.

Sakarya’nın sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal hayatı “Sakarya Şehir Hafızası Projesi” ile gelecek kuşaklara aktarılıyor. Şehrin tarihi ve kültürel mirasının toplandığı internet sitesi sehirhafizasi.sakarya.edu.tr üzerinden yayın yapılan projeye, sosyal medya üzerinden de erişmek mümkün.

Sakarya Şehir Hafızasını sosyal medyada takip etmek için:

Instagram: @sakaryasehirhafizasi

Twitter: @sehirhafizasi

Facebook: @sakaryasehirhafizasii

Bünyesindeki çok farklı millet ve kültürden insanları barındıran Sakarya’ya ait tarihi belgeler, fotoğraflar, sözlü kültüre ait bilgiler, yöresel ve kültürel mutfaklar, el sanatları gibi sayısız veriye sehirhafizasi.sakarya.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sakarya Üniversitesi SESAM bünyesinde yürütülen Sakarya Şehir Hafızası projesi faaliyetleri, Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi içinde yer alan SESAM ofisi ile Sakarya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi içindeki ofiste yürütülüyor.